Sejem Naturo je 6. mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi vabi od 8. do 10. aprila 2022 v Gornjo Radgono. V okviru sejma se bo predstavila tudi Planinska zveza Slovenije, ki pa bo poleg osnovne ponudbe planinskih vsebin usmerjena predvsem v predstavitev planinskih društev iz Pomurja. Na sejmu bo tudi plezalni stolp, kjer bo ekipa usposobljenih plezalcev skrbela, da se bodo obiskovalci lahko preizkusili tudi v plezanju. Sejem Naturo je usmerjen v predstavitev ponudnikov aktivnega oddiha v naravi iz celotne Slovenije. Sejem poteka od 8. do 10. aprila 2022 v Gornji Radgoni. Sočasno na sejmišču poteka tudi sejem lovstva in ribištva, kar predstavlja celo paleto aktivnosti v naravi.

Na sejmu Naturo je partner tudi PZS, ki bo tokrat usmerjena predvsem v predstavitev delovanja in ponudbe planinskih društev iz Pomurja (PD Goričko Tromeja, PD Gornja Radgona, PD HAKL Sveta Trojica v Slovenskih Goricah, PD Lenart, PD Lendava, PD Ljutomer in PD Matica Murska Sobota).

Na sejmu bo možnost naročila publikacij PZS s sejemskim popustom. Posebna atrakcija pa bo plezalni stolp, ki bo s pomočjo usposobljene ekipe plezalcev in alpinistov poskrbela, da se bodo tako otroci kot starejši lahko varno preizkušali v plezalskih sposobnostih.

MDO PD Pomurja